Klik op je vlag! De site in uw taal!

Artikelen gepubliceerd door Categorieën

Chargement en cours…

Un problème est survenu. Veuillez actualiser la page et/ou essayer à nouveau.

Village de Lège-cap ferret

Verken het schiereiland Cap Ferret

Bezoeken aan de 11 dorpen van het schiereiland en ontdekkingen van gehuchten en prachtige wandelplekken

PORTAIL INFO DE GOCAPFERRET CAP FERRET

Blijf op de hoogte van het stadsleven

Doorlopende informatie over evenementen, shows, vergaderingen en het zakenleven wacht op u op gocapferret. Nieuws, Sport, Plezier, Weer, Getijden,

cabanes tchanquees maree basse go cap ferret

Ontdek het bekken van Arcachon

baai van Arcachon. Het vogeleiland met zijn Tchanquées-hutten, de Dune du Pilat, de Banc d’Arguin en andere magische plekken zoals de La Leyre Delta.

Chargement en cours…

Un problème est survenu. Veuillez actualiser la page et/ou essayer à nouveau.

Chargement en cours…

Un problème est survenu. Veuillez actualiser la page et/ou essayer à nouveau.

Chargement en cours…

Un problème est survenu. Veuillez actualiser la page et/ou essayer à nouveau.

De gids en video’s bezoeken, Nieuws en verslagen op het schiereiland van Cap Ferret – ecologie, milieu, zeilen, alles over Cap Ferret

Ik wilde het nieuws van het schiereiland Lège-Cap Ferret en het Bassin d’Arcachon benadrukken. Benadruk de vrouwen en mannen die leven, werken en werken voor de bescherming en redelijke ontwikkeling van ons grondgebied. Cap Ferret op de blog van de vier seizoenen zal voor u de gelegenheid zijn om de schoonheid van de stranden van Cap Ferret te ontdekken, maar ook de dorpen van de stad Cap Ferret.

Ik wens u een leuk bezoek aan Lège-Cap Ferret

Nieuws, gids en video’s Bezoeken aan Cap Ferret

werd uitgebracht in april 2021. Ik heb al mijn energie gestoken in het maken van een gids met meeslepende rondleidingen gefilmd en becommentarieerd voor sommigen. Gepassioneerd door Cap Ferret en zeilen op het Bassin d’Arcachon, wil ik delen met degenen die komen of willen komen naar het schiereiland van Cap Ferret voor hun vakantie of verblijf. En ik hoop een mooi beeld te geven van Lège Cap Ferret en het Bassin d’Arcachon met degenen die er wonen, particulieren en professionals.

Een website doet verslag van de parels van Cap Ferret,

zoals het gehucht Jane de Boy, het puntje van Cap Ferret,hetvogeleiland en zoveel andere ongewone plaatsen. Je ontdekt het duin van Pilat van bovenaf gezien, ontdekt vanaf de Banc d’Arguin en geanimeerd met paragliders!

Om ook het puntje van Cap Ferret te zien dat het domein van 44 hectare beëindigt!

Benieuwd Wat te doen in Cap Ferret?

blader door de site, je hebt een ongelooflijk dichte en diverse keuze. Zo zijn de 10 dorpen van het schiereiland te voet en per boot te bezoeken. Ik nodig je ook uit om de Vuurtoren van Cap Ferret en zijn 258 treden te ontdekken met adembenemende meeslepende bezoeken!

Een van de niet te missen dorpen is zeker het dorp van het gras met La Chapelle de la villa Algèrienne,het oesterkweekdorp en prachtige stranden.

Je zegt Wat te doen in Cap Ferret?

Uw schema kan snel worden geladen door zoveel wandelingen en boottochten om te doen tijdens uw vakantie in Cap Ferret. Om de oesterdorpen van het schiereiland Cap Ferret te bezoeken (van claouey naar het dorp Cap Ferret via 8 andere dorpen zoals Le Canon)

Daarna ontspanningssecties

wacht op u met Music Film en People afspeellijsten in Cap Ferret.

Natuurlijk kunt u ontspannen en zonnebaden op onze 7 oceaanstranden om te ontdekken! Cap Ferret is ook 25 kilometer kustlijn aan de Atlantische Oceaan

Hier vindt u nuttige informatie voor uw vakantie

en op uw verblijf met de belangrijkste contacten, het laatste nieuws van het schiereiland over de uitjes die moeten worden gemaakt, de concerten vaak gratis maar met COVID-19-meters om te respecteren. Met de informatie op tijd kunt u zo snel mogelijk uw plaatsen boeken.

Watersporters,

met een boot of door er een te huren voor een dag, kan tutorials worden uitgelegd over het gebruik van gemeentelijke shuttlediensten tussen de pieren van Grand Piquey, L’herbe, La Vigne en Bélisaire om bij de dode lichamen te komen. Tutorials om operaties te vergemakkelijken, zoals het lanceren van boten in de ruimen van de afdalingen van Cap Ferret of tanken in de haven van Arcachon en la VIgne.

Glimlachen

je vindt er ook bloopers, ongewonerapporten, een presentatie van de mascotte van go cap fret …

Het weer, het getij en de Webcam van Cap Ferret

worden niet vergeten met een pagina die de eb en vloed van Cap Ferret, Arcachon en Arès integreert, vergezeld van een webcam in realtime van Arcachon, de Pier van Canon en de stranden van Truc Vert en Grand Crohot. Zo heeft u alle nuttige informatie over de weersomstandigheden voor uw bezoek aan een van de dorpen van Cap Ferret

Oesterteelt en de Huitriers

Tot slot een hoofdstuk gewijd aan de oesterkweker en de Huitriers, de vrouwen en mannen van het bekken die het DNA zijn van het schiereiland Cap Ferret. Het kennen van de oesterkweekactiviteit en het uitwisselen met oesterkwekers zal een bron van plezier en kennis zijn tijdens uw vakantie of verblijf in Cap Ferret.

De geschiedenis van de oesterteelt en het Bassin d’Arcachon is ook de geschiedenis van het vogeleiland en zijn tchanquées-hutten, emblematisch voor het bekken!

Thièry de Go Cap Fret

%d blogueurs aiment cette page :
TV CAP FERRET

GRATUIT
VOIR